Hoppa till innehåll

Hagsten Interiör

Fler vyer

Hagsten Interiör erbjuder inredningstjänster till privata hem och företag. Med stor passion och engagemang hjälper Hanna er att skapa en hållbar miljö att trivas i. Hon hjälper er hitta rätt möbler, färger och stil till hemmet eller kontoret.

Birkelöf Media fick uppdraget att skapa nystartade Hagsten Interiörs webbplats. Webbplatsen skulle innehålla information om företaget, portfolio, blogg och kontaktuppgifter. Även koppling till sociala medier var viktigt eftersom kunden kommunicerar flitigt via Instagram.

Till uppdraget hörde också att ta fram en logotyp som skulle se lika bra ut på webbsidan som visitkort och sociala medier. Tillsammans med kunden jobbade Birkelöf Media med färger, former och flera referenser som speglade kundens estetiska preferenser och vision.

Webbplatsen är byggd i WordPress och temat valdes bland annat på grund av att det uppfattas som luftigt och modernt. Blogg-layouten i temat var också en viktig faktor eftersom posterna visas tydligt både på dator och mobil/surfplatta.

Andra saker som Birkelöf Media kunde hjälpa till med var beställning av webbhotell, konfigurering av e-postadresser, koppling till G-mail, med mera.

Kunden har, sedan webbsidan lämnades över, gjort egna uppdateringar av texter och bilder (förutom blogginläggen) med hjälp av WordPress administrationsverktyg och Birkelöf Medias personliga WordPress-manual.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du användningen av cookies.