Hoppa till innehåll

Om Jonas Birkelöf

Det här är jag!

Jag heter Jonas Birkelöf, bor i Örebro och det är jag som driver Birkelöf Media.

2012 tillverkade jag elektronik och utrustning till musikinstrument under namnet JB electronics. Birkelöf Media är en personlig och flexibel konsultbyrå inom webb och grafik med för små och medelstora företag och föreningar.

Jag har många års erfarenhet av utveckling och design för webben, både front-end och back-end, samt grafisk design och fotografering. Jag utvecklar och driftar dagligen ett antal webbapplikationer åt både stora och små verksamheter, till exempel Region Örebro län.

Min passion för webbutveckling växer för var dag och jag vill hjälpa andra små företagare att synas och förverkliga sina drömmar.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du användningen av cookies.