Hoppa till innehåll

Svenska audiologiska sällskapet

Fler vyer

Svenska Audiologiska Sällskapet (SAS) är ett samordningsorgan med syfte att främja utvecklingen av audiologin i Sverige. SAS ska vara forum för debatt och diskussion i aktuella gemensamma frågor, ha beredskap att föra talan för svensk audiologi samt aktivt delta i den internationella utvecklingen inom området.

SAS behövde en ny webbplats där deras besökare enkelt ska kunna hitta den senaste informationen från föreningen och kunna se vilka evenemang inom deras område som är aktuella.

Föreningen delar årligen ut priser och stipendier varför de ville ha en enkel och tydlig sida som på ett bra sätt kan presentera information i form av text och bilder.

SAS listar även många för branschen intressanta evenemang och händelser så vi installerade en lättskött kalender som kan presenteras på olika sätt, t ex i listvy eller månadsvy.

Birkelöf Media kunde också hjälpa till med att sätta upp deras webbsida hos ett nytt webbhotell och gallra och strukturera filsystemet, vilket underlättade när alla dokument skulle publiceras på de olika sidorna.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du användningen av cookies.