Hoppa till innehåll

TL Konstruktion i Örebro AB

Ny design, förbättrad besökupplevelse och SEO

TL Konstruktion i Örebro AB utför konstruktionsberäkningar, konstruktionsplanering och skapar tillverkningsunderlag för alla typer av byggnader och är med i projektets alla skeden.

Företaget kontaktade Birkelöf Media för att uppdatera och modernisera den befintliga webbsidan. Man önskade en enkel landningssida för att tydligt kommunicera företagets verksamhet och presentera olika kontaktvägar. Man ville också förbättra sin placering bland sökträffarna hos sökmotorer som Google.

Eftersom sidans innehåll skulle vara kort och tydligt skapades en ”single-page-site” med en navigering högst upp som skickar besökaren längre ner på sidan snarare än att peka till en ny sida. Det gör det här typen av information lätt att överblicka och sidan blir mindre komplex och enklare att underhålla.

Valet av färger kommer från företagets logotyp och grafiska profil. Relevanta ikoner valdes för att illustrera verksamhetens olika delar. Bakgrunden växlar för att tydligt indikera olika avsnitt utan behovet av extra sidor.

För att förbättra placeringen hos sökmotorer jobbade vi med SEO (Search Engine Optimization) både på själva siten och med Googles egna verktyg. Resultatet blev att sidan nu hamnar högst upp i resultaten istället för på plats ca 20, vilket är en otrolig förbättring och hjälper företaget att dels hitta nya kunder men även underlätta för befintliga kunder att hitta informationen de söker.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du användningen av cookies.