Hoppa till innehåll

Yrkesföreningen socionomer för döva och hörselskadade

Fler vyer

Yrkesföreningen socionomer för döva och hörselskadade (YSDH) erbjudaer kompetensutveckling och möjlighet till utbyte av kunskap och erfarenhet inom socionom-branchen. Föreningens syfte är att verka för att stärka socionomernas delaktighet och utveckling inom döv/hörsel området samt för att individen får professionella bedömningar och insatser utifrån en helhetssyn.

YSDH kom till mig och ville uppdatera sin befintliga webbsida med ett modernt utseende och en bättre inloggningsfunktion.

Föreningen arbetar mycket med utskick av nyhetsbrev, varför det var viktigt att kunna visa inläggen tydligt. Här fungerar WordPress riktigt bra och tillsammans med det moderna och fräscha temat kunde vi ta fram en lösning som presenterar inläggen på ett snyggt och tydligt sätt.

En annan viktig funktion för föreningen var att deras medlemmar skulle kunna logga in med personliga uppgifter och på så sätt kunna ta del av material och information.

Eftersom föreningen länge varit aktiv på webben och varit flitiga med att ladda upp filer så fanns det mycket material som kunde rensas bort. Birkelöf Media hjälpte till med gallring och strukturering av webbsidans alla filer.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du användningen av cookies.